Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Testfestés képes leírás - Smink.tlap.hu
részletek »

Testfestés - Smink.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: smink.tlap.hu » Testfestés
Keresés
Találatok száma - 11 db
Airbrush pisztolyok

Airbrush pisztolyok

Kiváló minőségű Airbrush pisztolyok, kompresszorok, és egyéb eszközök, anyagok.

arcfesték

arcfesték

Közeledik a Halloween, és Te nem tudod mivel is dobhatnád fel jelmezed? Fess egy szuper arcfestéket, és biztos Te leszel a nyertes! Halloween, Farsang, Majális, mindig van alkalom egy menő arcfesték elkészítéséhez. Gyere el az 1játékbol honlapjára, és válogass termékeink közül. Mi várunk Téged és barátaid szeretettel!

Calendula Szépségszalon - Sminktetoválás

Calendula Szépségszalon - Sminktetoválás

Látogasson el a Calendula Szépségszalonba Budapesten, ahol különböző szolgáltatásokkal várjuk önt. Cégünk foglalkozik tartós smink készítéssel, kozmetikával, és egyéb wellness szolgáltatásokkal. Sminktetoválásaink kézi eljárással, megújult technikával készülnek, ennek köszönhetően áraink bárki számára elérhetőek. Az úgy nevezett softtap tetoválásunk nemzetközileg elismert eljárás, melyet kiváló szakembereink készítenek az ön számára. További termékeinket, és egyéb szolgáltatásainkat, és bővebb információkat keresse honlapunkon, vagy látogasson el szalonunkba.

Smink magazin hírek
HD felbontás a smink világában!
HD felbontás a smink világában! A High Definition technológia új irányzatot indít el a smink világában. A kihívás abban rejlik, hogy természetes, mégis tökéletes külsőt eredményezzen a termék. Az ARTDECO ezennel bemutatja legújabb make-up innovációit. A HD TV a nézőket kiváló imidzs felbontással és tisztább, jobb minőségű képekkel lepi meg, a színészek és bemondók legnagyobb kihívása, hogy...
Sminktippek menyasszonyoknak, ha magad készíted a sminked
Sminktippek menyasszonyoknak, ha magad... Ha módodban áll inkább sminkessel készíttesd el az esküvői sminkedet. Egyrészt...
A szempilla
A szempilla A szempillák a szemhéj szélén, több sorban helyezkednek el. Legfőbb feladatuk a...
Héjjas Nikolett

Héjjas Nikolett

testfestés, arcfestés, hennafestés, művészet, rajzolás, rendezvényszervezés, Héjjas Nikolett, természetes festékek, tetoválás, tatoo, dekoráció, dekorálás, bindi, látvány, show, ékkő A Testfestő Akadémián nincs várakozási idő! Azonnal kezdhet. Ön teljes mértékben a figyelem középpontjában áll majd nálam és addig jöhet a hennafestő, arc-, testfestő, dekoratív testdíszítő oktatásra, amíg teljes bizonyossága lesz arról, hogy képes a választott területet végezni. Az oktatás addig tart, amíg Ön meg nem tanulja azokat!

Hennafestő- Bolyós Ildikó

Hennafestő- Bolyós Ildikó

Ha van egy motívum - amit már régen szeretnél viszontlátni magadon -, akkor szerezz egy képet róla, nyugodtan vedd fel velem a kapcsolatot és egy egyeztetés után megvalósítjuk álmaidat! Ha nincs saját elképzelésed, megkönnyíti a választásod a TÖBB SZÁZ MINTÁ-ból álló katalógusom és a kész hennamintákról készült fotók. A szép minta felvitele mellett fontos számomra, hogy festés közben otthonosan, jól érezd magad, ellazulj, kellemesen elbeszélgessünk, megismerjük egymást, hogy egy szép élménnyel gazdagodj.

HennaLap

HennaLap

Sokféle információ található a hennáról a világhálón. Tudjuk, nehéz olyan helyet találni, ahonnan biztos forrásból, egy helyről minden kérdésre választ kaphatsz. A hennalap.com-on remélhetőleg minden hennával kapcsolatos kérdésedre választ találsz. Megtanulhatod a hennás testfestés és a hennás hajfestés csínját-bínját, megnézzük, mi a különbség a barna és a fekete henna közt, de a hennázáshoz kapcsolódó hagyományokba is bepillantunk.

JankóManó Zsolt

JankóManó Zsolt

A cég-irodák belső és külső, mutatós dekorációja falfestés. Színházak, színi előadások, filmek, rendezvények számára színfalak, hátterek, díszletek készítése.

Kozmetikai tetoválások

Kozmetikai tetoválások

Nem vagy megelégedve a szemöldököd formájával? Nem tudod szépen kihúzni a szemed vagy a szád kontúrját? Ha nem szeretnél tovább bajlódni minden reggel a tökéletes smink elkészítésével, akkor gyere és próbáld ki a sminktetoválást! Kiválasztjuk a legtermészetesebb színt és formát és teljesen fájdalommentesen elkészítjük azt! Tapasztalt és ügyes kezű csapatunktól bármit kérhetsz, biztos lehetsz benne, hogy elsőosztályú munkát végeznek, mindezt kellemes környezetben és remek áron! Ne várj tovább! A LavenderNails &SkinCare Szalon szeretettel vár!

Nagy Móni & Szendi Rita

Nagy Móni & Szendi Rita

Ki ne látott volna már arcfestett gyerekeket, már szinte állandó programja a rendezvényeknek ahol gyermekekre is számítani lehet. De most emellett a felnőttekre is gondolván nekik is ajánlunk különböző technikákkal alkalmazott testdíszítéseket. Melyek céges rendezvényeken kiegészítő programként nagy sikert szokott aratni. Újdonság a SWAROVSKI köves testdíszítés ami már több nívós rendezvényen is bizonyította a sikerét.

Hirdetés
Testfestés

Testfestés

Évekkel ezelőtt kezdtem foglalkozni - először hobbi szinten - testfestéssel, hennázással. Többnyire fehér festékkel dekoráltam a saját- és vállalkozó kedvű barátaim kezét. Aztán mikor már a sokadik ember kérdezte meg, hogy hol csináltattam a tetoválásomat, mert ők is szeretnének, elgondolkodtam azon, hogy komolyabban foglalkoznom kéne a testfestéssel. Egyik télen alkalmam volt eljutni a velencei karneválra, ahol nagyon megtetszett a maszkokat imitáló, ám hétköznapi rendezvényeken is alkalmazható arcfestések.

Testfestés képek

Testfestés képek

Kozmetikus mester vagyok, szakoktató, profi sminkes. Többszörös Magyar Bajnok, egyéni és összetett versenyszámokban is. Egy világbajnoki negyedik és egy európabajnoki második helyezéssel büszkélkedhetek (lásd versenyeredmények). 10 éves tapasztalatom van a kozmetikai tetoválások területén. Egy budapesti szépségszalonban dolgozom. A kozmetikai és szépségiparban dolgozók általában csak egy-egy szegmensét gyakorolják az iparágnak. Amint az az elkövetkezendő referenciákból látható, én a teljes spektrumot megismertem az évek során, és teljesen egyedi, széleskörű ismeretekkel rendelkezem. A divatbemutatóktól a videoklipekig, az aktív versenyzéstől a zsűrizésig, az oktatástól a céges megbízásokon át a sminktetoválásokig mindenben kimagasló eredményeket értem el, és a legmagasabb szinten teljesítek. Az elégedett ügyfelek, a referenciák és a smink fotók magukért beszélnek.

Tuti menü