Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szépség online magazinok képes leírás - Smink.tlap.hu
részletek »

Szépség online magazinok - Smink.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: smink.tlap.hu » Szépség online magazinok
Keresés
Találatok száma - 8 db
ATedivatod

ATedivatod

Fodrászok,kozmetikusok,műkörmősők, manikűrösök,pedikűrösök szakmai portálja

Beauty magazin

Beauty magazin

A Beauty.hu magazin prémium szépségápolási webáruházunk kiegészítőjeként mindig friss hírekkel szolgál a szépségápolás világából. Újdonságok, termékek, sminktippek, a legfrissebb köröm divat, frizura trendek, bőrápolási tanácsok bemutatásával foglalkozó cikkeinkből mindig naprakész lehetsz. Magazinunk készítésekor nem csak a nőkre, hanem a férfiakra is gondoltunk. Cikkeink között ők is megtalálják a nekik szóló tanácsokat, férfi kozmetikumok bemutatását, tippeket, termékajánlókat. Látogass el hozzánk!

FaceUp1 - internetes sminkverseny

FaceUp1 - internetes sminkverseny

A Faceup1 egyedülálló lehetőséget biztosít a világ minden sminkese számára, hogy bemutatkozzon, megcsillogtassa kreativitását a világhálón széleskörű, nemzetközi nyilvánosság előtt. A verseny azoknak a kreatív sminkeseknek szól, akik szeretik a kihívásokat, a megmérettetéseket és munkájukkal kiállnak akár a nagyvilág elé is. A FaceUp1 sminkverseny egyedülálló alkalom a világ sminkeseinek, hogy megismerjék egymást, és lehetőséget kapjanak a nemzetközi bemutatkozásra. A verseny szellemiségének lényege számomra, hogy nincsenek szabályok, melyek korlátozzák az alkotói szabadságot. A sminkelés művészet, akárcsak a fodrászat vagy a divattervezés. Fodrászként én is számos produkcióban vettem részt, ahol a sminkes, a stylist, divattervező, fotós és körmös művészi összjátékának gyümölcse adta meg igazán a produktum nagyszerűségét. Szakmai tapasztalataim alapján tudom, a tökéletes smink teszi fel az i-re a pontot bármilyen fotózáson vagy forgatáson. Perényi Ádám - a faceup1.com megálmodója és alapítója.

Smink magazin hírek
HD felbontás a smink világában!
HD felbontás a smink világában! A High Definition technológia új irányzatot indít el a smink világában. A kihívás abban rejlik, hogy természetes, mégis tökéletes külsőt eredményezzen a termék. Az ARTDECO ezennel bemutatja legújabb make-up innovációit. A HD TV a nézőket kiváló imidzs felbontással és tisztább, jobb minőségű képekkel lepi meg, a színészek és bemondók legnagyobb kihívása, hogy...
Sminktippek menyasszonyoknak, ha magad készíted a sminked
Sminktippek menyasszonyoknak, ha magad... Ha módodban áll inkább sminkessel készíttesd el az esküvői sminkedet. Egyrészt...
A szempilla
A szempilla A szempillák a szemhéj szélén, több sorban helyezkednek el. Legfőbb feladatuk a...
Femina

Femina

Szépségápolás. A divattól a legújabb sminktrendekig, a narancsbőrtől a ránctalanításig, a szépségápolóktól a luxus kezelésekig, mindent megtalálsz. | femina.hu - Ízig-vérig nőknek!

Fókuszban a Nő!

Fókuszban a Nő!

A női szépség évezredek óta a világ egyik nagy csodája. A szépség nem általános, nem kategorizálható, nem körülírható. Mindenkiben van valami szép. Mi segítünk Neked kiemelni, megtartani, ápolni szépséged. Praktikákról, alapvető szépségtippekről olvashatsz ezeken az oldalakon. Fókuszban a Nő!

In Style.com

In Style.com

Töltsd fel a fotód és sminkeld ki magad! Beauty: Get a free virtual makeover with InStyle.com make up games! Try on eye makeup, lip gloss, lipstick, mascara and blush. See the best organic cosmetics, mineral makeup, skin care products.

Nlc Szépség

Nlc Szépség

Nlc Szépség Nők Lapja Café szépségápolással, smink tanácsokkal foglalkozó tematikus portálja

Totalbeauty.com

Totalbeauty.com

Expert beauty advice, product reviews, beauty tips, makeup samples, cosmetics, hairstyles

Tuti menü