Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sminkelési tippek, tanácsok képes leírás: Smink - Tuti [2. oldal]
részletek »

Sminkelési tippek, tanácsok: Smink - Tuti [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: smink.tlap.hu » Sminkelési tippek, tanácsok
Keresés
Találatok száma - 23 db
Smink, ami a tiéd! - Ingyenes sminktanfolyam!

Smink, ami a tiéd! - Ingyenes sminktanfolyam!

Smink, sminkek különféle változatban: alkalmi smink, esküvői smink, szem smink és menyasszonyi smink. Nálunk mindent megtalálsz, ami a sminkeléssel kapcsolatos! Sminkes vendégkönyvünkbe akkor is írj, ha csak egy apró kérdés furdal. Minden hónapban más-és-más smink kedvezmény! Sminkeles.com - Smink, ami a tiéd!

Sminkelős Játékok

Sminkelős Játékok

A mai fiataloknak egyik kedvenc elfoglaltsága a szépítkezés: a hajformázás, a sminkelés és persze az öltözködés. A sminkelős játékokban főleg a sminkelés különböző formáit próbálhatod ki. De a sminkelős játékokba beleépítették a frizura megválasztását, és persze a hozzá való öltözék kikeresését. A játékok változatosak, bátran kipróbálhatod őket és kiélheted fantáziádat.

Személyre szabott sminktanácsadás

Személyre szabott sminktanácsadás

Ismerd meg, milyen színek illenek a legjobban az arc-és szemformádhoz, a színtípusodhoz az alapozóktól kezdve a pirosítók árnyalatain át a szemhéjfestékekig és szemceruzákig! Építsd fel tudatosan a sminkpalettádat, válassz könnyedén az üzletek kínálatából. A professzionális tanácsadáson saját magad készítheted el a sminkedet, megismered az évszaktípusodat (tavasz, nyár, ősz, tél), egyéni színkártyáddal a jövőben magabiztosabban fogod tudni kiválasztani a kozmetikumaidat. Ezen kívül a tanácsadáson megszerzett tudásodat az öltözködésedben is kamatoztathatod!

Smink magazin hírek
HD felbontás a smink világában!
HD felbontás a smink világában! A High Definition technológia új irányzatot indít el a smink világában. A kihívás abban rejlik, hogy természetes, mégis tökéletes külsőt eredményezzen a termék. Az ARTDECO ezennel bemutatja legújabb make-up innovációit. A HD TV a nézőket kiváló imidzs felbontással és tisztább, jobb minőségű képekkel lepi meg, a színészek és bemondók legnagyobb kihívása, hogy...
Sminktippek menyasszonyoknak, ha magad készíted a sminked
Sminktippek menyasszonyoknak, ha magad... Ha módodban áll inkább sminkessel készíttesd el az esküvői sminkedet. Egyrészt...
A szempilla
A szempilla A szempillák a szemhéj szélén, több sorban helyezkednek el. Legfőbb feladatuk a...
Szemsminkek

Szemsminkek

A sminkelés izgalmas témakör, mert talán ebben van a legtöbb bizonytalanság. Hogyan csináljam, milyen anyagokat, eszközöket használjak, milyen színek állnak jól, milyen az aktuális trend? Ezekre a kérdésekre találja meg a válaszokat ebben a rovatban. Sok tanáccsal, tippel, trükkökkel segítjük a szép és gyors smink elkészítését. Meg tanulhatja a szem körüli problémák kendőzését. Foglalkozunk a műszempillákkal is, mely most igen népszerű.Sminkanyagok, smink technikák, műszempilla

Trendi smink, percek alatt

Trendi smink, percek alatt

A Tiniszáj tinikkel, fiatalokkal foglalkozó internetes magazin. Minden olyan téma (tini sztárok, szerelem, szex, divat, szépségápolás, suli, munka, ajánló) megtalálható benne mely a tiniket foglalkoztathatja. Emellett kiemelt szolgáltatásunkban a fiatalok segítséget kaphatnak szakszerű szakértőktől. Ugyanakkor találhatnak maguknak diákmunkát, korrepetáló tanárt, és nem utolsó sorban a Pasivadászban fiatal srácokkal is ismerkedhetnek.

Tuti sminktippek nyárra

Tuti sminktippek nyárra

A forró égöv színei, az élénk árnyalatok és a tartós festékek is slágernek számítanak a nyári napsütésben. Hirdetés Legyél a saját sminkesed és stylistod egyszerre! » Az én sminkcuccaim valahogy mindig átalakulnak a nyár beköszöntével. Az alapozót nehezen tűröm a melegben, míg a hónapok óta mellőzött színes szemceruzák egyszerre fontos szereplőkké válnak. Jómagam három dolog nélkül nem tudom elképzelni a nyári neszesszeremet: bronzosító, szempillaspirál és szájfény. A szempillaspirál nem szorul magyarázatra, a bronzosító számomra egyet jelent a napsütéssel, a szájfény pedig kihangsúlyozza a nőiességemet. Persze minden nyáron beszerzek egy (na jó, lehet hogy három) élénk körömlakkot is, és a téli parfümömet is háttérbe szorítja egy-egy friss illat.

Tuti menü